Йога для початківців щодня >> ФОРУМ
007 форум

007 форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 12:37:46
Страницы:  1  

Йога для початківців щодня

СообщениеАвтор

Привіт! Хочу почати займатися йогою, але повний новачок у цьому. Підкажіть, будь ласка, з яких асан краще починати? Чи потрібні якісь спеціальні аксесуари типу килимка? І скільки часу треба займатися, щоб був результат? Дуже хочеться зняти напругу зі спини після роботи за комп'ютером і стати більш гнучкою.

-=sv=-

раздел зарегистрированных

Статистика:
08.11.25 - 01:12:35
Сообщение # 1
RE: Йога для початківців щодня

Цитата:
Привіт! Хочу почати займатися йогою, але повний новачок у цьому. Підкажіть, будь ласка, з яких асан краще починати? Чи потрібні якісь спеціальні аксесуари типу килимка? І скільки часу треба займатися, щоб був результат? Дуже хочеться зняти напругу зі спини після роботи за комп'ютером і стати більш гнучкою.
Вітаю! Йога – це чудовий вибір для зняття напруги. Килимок обов'язково потрібен, звичайний туристичний каремат не підійде, бо буде ковзати. Візьми спеціальний йога-мат, вони недорогі і служать роками. З асан для початку підійдуть прості: поза гори, собака мордою вниз, поза дитини, кіт-корова. Це базові положення, які не вимагають особливої підготовки. Час заняття може бути від 15 до 30 хвилин на початку. Головне – регулярність, краще щодня по 15 хвилин, ніж раз на тиждень годину. Результат у вигляді розслаблення відчуєш вже після першого заняття, а гнучкість приходить поступово, через пару тижнів регулярної практики.

-----------------------------
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ МАКИЯЖ ЛЮБОЙ СЛОЖНОСТИ. КУРСЫ МАКИЯЖА. ОБУЧЕНИЕ тел. 0976972390

катаринна

Статистика:
08.11.25 - 01:50:34
Сообщение # 2

Дякую за відповідь! Додам від свого досвіду. Я теж починала з нуля і спина дуже боліла від сидячої роботи. Йога справді допомогла, але важливо не форсувати події. На початку тіло буде дерев'яним, це нормально. Не треба намагатися одразу сісти в ідеальну позу, як на картинках. Слухай своє тіло і не роби через біль. Я займалася щоранку по 20 хвилин перед роботою і ввечері по 15 хвилин для розслаблення. Через місяць спина перестала боліти, а сон покращився. Ще я знайшла дуже корисний матеріал про прості асани для початківців з описом техніки виконання https://pro-misto.tech/category/sport-i-zdorovya/. Там показано, як правильно ставити руки і ноги, щоб не нашкодити собі. Рекомендую подивитися перед тим, як починати, щоб одразу формувати правильну техніку.

Настунька

Статистика:
08.11.25 - 02:42:49
Сообщение # 3
Швидка доставка одягу : Предыдущая темаСледующая тема: Натуральные полы для дома
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники