Як подолати застій у тренуванні с Beta-Alanine >> ФОРУМ
007 форум

007 форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 16.02.2026 - 19:28:07
Страницы:  1  

Як подолати застій у тренуванні с Beta-Alanine

СообщениеАвтор

Привіт. У мене є такий момент — я тренуюсь в залі вже рік, але мої результати якось застопорилися на місці. Мні кажуть, що Beta-Alanin може допомогти подолати це плато. Це правда чи то маркетинг?

-----------------------------
Обращайтесь когда нужен фотограф

Shtrunts

раздел зарегистрированных

Статистика:
12.12.25 - 08:37:30
Сообщение # 1
RE: Як подолати застій у тренуванні с Beta-Alanine

Це не маркетинг, але й не універсальне рішення. Beta-Alanin дійсно може допомогти, якщо твоє плато пов'язане з недостатньою витривалістю під час тренувань. Якщо ж твоя проблема в неправильній програмі тренування або недостатньому калорійному надлишку для росту, то добавка не поможе. Але якщо ти можеш робити більше повторень, тренуватися довше з однаковою інтенсивністю — це буде прогрес. Спеціалісти рекомендують комбінувати добавку зі змінами у програмі тренування.

Veronika Paradise

Статистика:
12.12.25 - 09:08:53
Сообщение # 2

Я сам був у подібній ситуації. Beta-Alanin допоміг мені переломити момент застою, але тільки після того, як я змінив свою програму тренувань. Раніше я робив однакові вправи по рутині, а потім я почав мінятити вправи і збільшував інтенсивність. Разом з прийомом Beta-Alanine це дало мені новий поштовх у розвитку. Я би не радив розраховувати лише на добавку без змін у тренуванні. Якщо хочеш дізнатися більше про те, як комбінувати добавки зі змінами в тренуванні, можна подивитися інформацію тут де розібрані стратегії подолання плато.

Dolly_

Статистика:
12.12.25 - 09:46:54
Сообщение # 3
Корм для кастрованого кота : Предыдущая темаСледующая тема: Продам твитера Focal Integration TSI 1,5
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники