дрібні висипання з почервонінням >> ФОРУМ
007 форум

007 форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.08.2026 - 01:22:07
Страницы:  1  

дрібні висипання з почервонінням

СообщениеАвтор

Уже кілька тижнів навколо рота і трохи на підборіді утворюються дрібні висипання з почервонінням. Пробувала різні креми, від деяких стало гірше. Читала, що в такій зоні буває специфічний стан, при якому звичайні засоби протипоказані. Не хочу експериментувати далі, але й не розумію, чи це до дерматолога.

-=M1X=-

раздел зарегистрированных

Статистика:
сегодня в 00:26 Сообщение # 1
RE: дрібні висипання з почервонінням

Це до дерматолога, і те, що з частин засобу стало гірше, — важлива інформація для лікарів, обов’язково вкажіть про неї на прийомі. У цій зоні справді бувають стани, при яких звичайна логіка «підсушити й помазати» не працює, а деякі популярні засоби протипоказані. Тому самостійний підбір тут особливо ризикований.

melaniya

Статистика:
сегодня в 00:58 Сообщение # 2

Підтверджу, у мене була така історія, і головне, що я зрозуміла — спочатку потрібно спочатку мазати весь підряд, а потім іти на огляд зі списком того, що вже пробувала. Загальну інформацію про прийом дивилася ось тут: https://neovita.com.ua/service/dermatology/konsultaciya-dermatologa

-----------------------------
Качественная реставрация старых фотографий, портреты по фотографии [emailprotected]

Лидия Радуга

Статистика:
сегодня в 01:25 Сообщение # 3
03.04.10, 22:00!Україна. Полянка глосостигми + набір низькоростючки. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники