Протезування при частковій втраті >> ФОРУМ
007 форум

007 форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.09.2026 - 04:02:47
Страницы:  1  

Протезування при частковій втраті

СообщениеАвтор

Потрібна порада щодо протезування при частковій втраті зубів. Ситуація не критична, але кількох зубів уже немає, і я почав помічати, що жувати стало менш зручно. Чи є сенс відновлювати все поступово, чи краще спочатку зробити повний план лікування?

-----------------------------
Плохой мир лучше доброй ссоры.

Хосе-Луис •

раздел зарегистрированных

Статистика:
24.09.26 - 00:08:40 Сообщение # 1
RE: Протезування при частковій втраті

Я б спочатку зробив загальний план. Навіть якщо лікування відбуватиметься поетапно, лікарю важливо бачити всю картину. Так можна врахувати прикус, розташування зубів, стан ясен і майбутнє навантаження. Іноді люди починають відновлювати один фрагмент, а потім виявляється, що це впливає на подальший план.

Когда жираф рождайеццо он падает с высоты 1.5 метра. А у улитки 25 000 зубов, йа не буду делать так что бы она меня кусала!

Маленький Джонни •

Статистика:
24.09.26 - 00:43:46 Сообщение # 2

У мене було приблизно так само: хотілося зробити спочатку те, що найбільше заважало, але лікар порадив спершу розібратися з усією ситуацією. Я почитав трохи про протезування при частковій втраті зубів тут: https://sdental.com.ua/service/dental-prosthetics. Після консультації вже стало зрозуміло, які етапи можна виконати послідовно. На мою думку, краще один раз нормально спланувати лікування, ніж потім переробляти зроблене поспіхом.

ASTALAVISTA

Xeon •

Статистика:
24.09.26 - 01:02:54 Сообщение # 3
◄ FPV-дрони — наскільки складно ними керувати? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники