Вибір кухонного столу для сім'ї >> ФОРУМ
007 форум

007 форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.07.2026 - 23:44:15
Страницы:  1  

Вибір кухонного столу для сім'ї

СообщениеАвтор

Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, який стіл краще вибрати для кухні 10 квадратних метрів? Сім'я з чотирьох осіб, потрібно щоб всі вміщалися, але при цьому залишався простір для пересування. Розглядаю різні варіанти, але не можу визначитися.

-----------------------------
Ортопедические рюкзачки и ранцы 1 Вересня по акционной цене! 066-936-61-15

Yulia11

раздел зарегистрированных

Статистика:
22.02.26 - 16:23:01 Сообщение # 1
RE: Вибір кухонного столу для сім'ї

Цитата:
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, який стіл краще вибрати для кухні 10 квадратних метрів? Сім'я з чотирьох осіб, потрібно щоб всі вміщалися, але при цьому залишався простір для пересування. Розглядаю різні варіанти, але не можу визначитися.
Для кухні такого розміру з сім'єю з 4 осіб я б радив овальний або прямокутний стіл розміром приблизно 120х80 см. Овальна форма краща тим, що немає гострих кутів і легше обходити. Також зверни увагу на матеріал стільниці - якщо є діти, краще вибрати щось практичне, що легко миється. Скло виглядає гарно, але на ньому видно всі відбитки. МДФ з пластиковим покриттям або шпонована деревина - оптимальні варіанти за співвідношенням ціна-якість.

-----------------------------
Я бы изменил мир! но Бог не дает исходников...

Strelok Dneprcity

Статистика:
22.02.26 - 17:21:40 Сообщение # 2

Я теж довго вибирав стіл для сім'ї. Спочатку хотів квадратний, але він займав забагато місця. Потім випадково наткнувся на https://kmebli.com/ru/stoly/kuhonnye-stoly/ і знайшов чудовий розкладний варіант. У зібраному стані він компактний, а коли приходять гості - розкладається і вміщує до 6 осіб. Дуже зручна штука, особливо для невеликих кухонь. Матеріал взяв комбінований - стільниця з загартованого скла на дерев'яних ніжках. Уже два роки користуємося, жодних нарікань. Єдине, стільці теж потрібно підбирати компактні, щоб під стіл заходили повністю.

dev44enka

Статистика:
22.02.26 - 17:45:58 Сообщение # 3
продан, закройте : Предыдущая темаСледующая тема: Профессиональная чистка кондиционеров
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники